Annons
Växjö

Fyra Vipersspelare till landslaget

Växjö • Publicerad 8 augusti 2022
Växjö Vipers Niklas Ramirez och Jesper Sankell.
Växjö Vipers Niklas Ramirez och Jesper Sankell.Foto: SUVAD MRKONJIC

Den 17-21 augusti ska herrlandslaget i innebandy samlas för ett fem dagar långt landslagsläger på Gotland med fokus på träning och teambuilding.

I truppen som består av 23 spelare finns fyra som tillhör Växjö Vipers. Det är Markus Jonsson som gör comeback i landslaget, Ludwig Persson, Niklas Ramirez och Jesper Sankell.

– Truppen känns väldigt fin. Vi har fått in lite nytt och ungt och sen har vi kvar det gamla som får visa vad de går för samtidigt som de unga får trycka på och visa att de vill in, säger Thomas Brottman, förbundskapten tillsammans med förre Viperstränaren Niklas Nordén.

I september spelar Sverige Euro Floorball Tour i Schweiz och i november väntar VM som också spelas i Schweiz.

Förbundskapten Niklas Norden och Vipersspelarna Ludwig Persson, Niklas Ramirez och Markus Jonsson efter VM-finalen i höstas.
Förbundskapten Niklas Norden och Vipersspelarna Ludwig Persson, Niklas Ramirez och Markus Jonsson efter VM-finalen i höstas.Foto: JOHANNA LUNDBERG
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons