Annons
Växjö

GBJ köper bostadsprojekt: ”Räknar med byggstart inom kort”

Växjö • Publicerad 26 mars 2023
Bostadsprojektet Utsikten i Borgholm.
Bostadsprojektet Utsikten i Borgholm.Foto: Pressbild

Familjeföretaget GBJ Bygg i Växjö fortsätter att växa. GBJ har under en längre tid fört en dialog med BTE i Borgholm om ett samarbete kring uppförandet av bostadsrättsföreningen Utsikten. Nu står det klart att företaget förvärvar bostadsprojektet med havsutsikt i Borgholm.

– Vi är glada och tacksamma för förtroendet från BTE som säljer det här fina projektet till oss. Vi kommer att förvalta förtroendet och vi räknar med byggstart inom kort, säger Staffan Dahlström, vd för GBJ Bygg.

Annons

Det är 19 bostadsrätter med två-fyra rum och kök som ska byggas. Lägenheterna är på 57,5 till 100,6 kvadratmeter stora och prislappen varierar från 1 950 000 till 5 595 000 kronor.

– Detta spännande projekt, med Borgholms bästa läge är nu under uppförande. I och med överlåtelsen till GBJ, så önskar vi dom lycka till med färdigställandet av projektet, säger Bo-Christer Andersson, vd för BTE.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons