GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gjorde inbrott i bostad i Växjö – skar sönder möblerna

Växjö • Publicerad 20 maj 2022

En kvinna och en man som bor i en lägenhet på Arabyområdet i Växjö upptäckte när de kom hem på torsdagseftermiddagen att de hade blivit utsatta för ett inbrott.

Inbrottet har enligt polisen inträffat någon gång mellan onsdagsmorgonen och torsdagseftermiddagen och tjuven eller tjuvarna hade bland annat plockat med sig en mikrovågsugn, kläder och smink.

– Men gärningspersonerna har även utsatt bostaden för omfattande skadegörelse. Man har skurit sönder möbler, bland annat köksstolarna, soffan och sängen. Man har även slagit mot tv:n och slagit sönder en vas. Det är lite ovanligt och kan tyda på att det är något personligt som ligger bakom, säger polisens presstalesperson Patric Fors.

Händelsen är rubricerad som inbrottsstöld och skadegörelse, men det finns i nuläget ingen misstänkt.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.