Annons
Växjö

Golfare sa till stökiga ungdomar – misshandlades med golfklubbor

Växjö • Publicerad 1 juni 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Patric Söderström

Under onsdagen larmades polisen till Växjö golfbana med anledning av en misshandel. Fem ungdomar sitter nu anhållna misstänkta för grov misshandel och rån.

Enligt nya uppgifter från polisens presstalesperson Robert Loeffel uppehöll sig de påverkade ungdomarna på golfbanan och uppträdde störande. När några golfspelande män uppmanade ungdomarna att lugna ner sig gick ungdomarna till attack.

Annons

– Det blev en total aggression och ungdomarna gick på golfarna. De tog klubbor i golfbagar och började misshandla golfarna med klubborna. I tumultet stals också värdesaker från golfarna, säger Robert Loeffel.

Tre män i 60-70-årsåldern är målsägande och ska ha fått sårskador och ömhet i kroppen i samband med misshandeln. En av golfspelarna ska ha slagits till marken med en klubba.

Andra personer på golfbanan slog larm till polisen som kunde hitta ungdomarna och gripa dem.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons