Annons
Växjö

Grand Samarkand erbjuder Retail Academy – butiksanställda ska utveckla sitt kundbemötande

Växjö • Publicerad 26 maj 2022
Foto: Oscar Appelgren

Grand Samarkand lanserar Retail Academy, som är ett samarbete med IHM Business School och fastighetsägaren Eurocommercial. Det är en ny digital läroplattform som ska utveckla kundbemötandet i den fysiska handeln.

– Allt vi gör måste handla om våra besökare och hur de upplever sitt möte med oss, säger Mats Jäderberg, centrumchef på Grand Samarkand.

Annons

Eurocommercial erbjuda alla sina hyresgästers butiksanställda i sju köpcentrum, varav Grand Samarkand är ett av dem, träning i kundbemötande genom den digitala läroplattformen. Efter godkänt och slutfört deltagande blir deltagarna certifierade i kundbemötande genom IHM Business School.

– Vi tror och hoppas såklart att detta även ger ett personligt värde och inspirerar våra medarbetare i butikerna till att kunna ge kunderna en ännu bättre upplevelse, säger Mats Jäderberg.

Det finns ungefär 450 anställda i de olika butikerna på Grand Samarkand som kommer att erbjudas att få genomgå den återkommande träningen varje år.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons