Annons
Växjö

Grand Samarkand och Ica Maxi samlade in över 100 000 till UNHCR

Växjö • Publicerad 22 mars 2022
Grand Samarkand
Grand SamarkandFoto: Lena Gunnarsson

I fredags arrangerades En dag för Ukraina av Grand Samarkand och Ica Maxi i Växjö. För varje besökare som besökte köpcentrumet under fredagen skänkte Grand Samarkand och Ica Maxi fem kronor till Sverige för UNHCR. Dessutom skänkte flera restauranger 20 procent av dagskassan.

Totalt samlades 112 000 kronor in under fredagen. Under dagen bjöds det på musikunderhållning från John Martin Bengtsson och besökare kunde träffa kommunledningen, representanter från Svenska kyrkan och Växjö Lakers-spelare. Dessutom fanns det möjlighet att lämna in saker till Erikshjälpen.

Här saknas innehåll

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons