Annons
Växjö

Grannar i bråk om snöskottning

Växjö • Publicerad 4 december 2021

En kvinna i 70-årsåldern har polisanmält att hon blivit utsatt för misshandel i samband med en snöskottning, skriver Smålandsposten. Händelsen inträffade på torsdagsmorgonen i ett villakvarter i Lammhult.

Enligt kvinnans anmälan höll hon på att skotta bort snö framför sin fastighet. Då ska en granne skottat tillbaka snön på hennes tomt och bråk uppstod. Det ska ha resulterat i att kvinnan blev knuffad, föll till marken och ådrog sig smärtor.

Annons

– Grannen, en man i 50-årsåldern, har gjort en motanmälan i ärendet. Polisen kommer inte att utreda detta vidare, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel, till Smålandsposten.

Genrebild.
Genrebild.Foto: Lars-Göran Rydqvist

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons