unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Greps med kniv på sjukhuset i Växjö

.
.
Foto: Tomas Löwemo

En 33-årig man åtalas misstänkt för fyra olika brott i Växjö. Han ska bland annat ha gripits med kniv på Centrallasarettet i mitten av mars. Vid tillfället ska han ha försökt slita sig loss när en ordningsvakt försökte ingripa, vilket gör att han åtalas för brott mot knivlagen och våldsamt motstånd.

Enligt stämningsansökan ska mannen också ha misshandlat en kvinna på en adress på Sommarvägen i Växjö. Han ska bland annat ha utdelat flera slag och sparkar mot hennes huvud och kropp.

Misshandeln skedde i början av mars och samma dag ska han ha krossat en fönsterruta på adressen. För det kräver fastighetsägaren skadestånd på över 15 000 kronor.