Annons
Växjö

Guldhjälten tillbaka i Lakers

Växjö • Publicerad 16 maj 2023
Eric Martinsson jublar efter SM-guldet 2018.
Eric Martinsson jublar efter SM-guldet 2018.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Eric Martinsson, 30, var med och vann Växjö Lakers två första SM-guld 2015 respektive 2018. Nu är han tillbaka i laget.

– Förra säsongen blev inte som jag hoppats på och när Växjö Lakers visade att de ville ha mig tillbaka så kändes det rätt direkt. Jag är väldigt glad över att få möjligheten att komma tillbaka, det känns lite som att komma hem även om jag inte är från staden, säger Eric Martinsson på klubbens hemsida.

Annons

Eric Martinsson kommer närmast från HV71 och det uttalade målet är att addera ännu ett SM-guld till samlingen.

– Har man vunnit tidigare så vet man hur underbart det är och den känslan driver mig. Jag vill bidra både på och vid sidan av isen för att vi tillsammans ska nå hela vägen.

Lakers sportchef Henrik Evertsson är nöjd över att ha värvat hem stjärnbacken.

– Eric är en absolut klassback i den här serien. Han hör hemma i Växjö Lakers, det var här han slog igenom, det var här han växte ut till en av seriens absolut mest speldrivande backar. Det känns oerhört bra och rätt att ha honom tillbaka igen. Han kommer utan tvekan vara en av våra ledande spelare och karaktärer till vintern.

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons