Annons

Gunilla Persson är skuldfri – får tillbaka värdesakerna

Växjö • Publicerad 28 februari 2024
Gunilla Persson
Gunilla PerssonFoto: Calle Rydqvist

De senaste veckorna har det varit många skriverier om Gunilla Persson och Kronofogdens tillslag mot hennes hotellrum i Växjö, morgonen efter Melodifestivalens deltävling.

Kronofogden tog med sig 21 värdesaker, däribland kläder, väskor, skor och smycken. Nio smycken lämnades tillbaka eftersom de bedömdes vara för lite värda och nu rapporterar Expressen att Gunilla Persson har fått tillbaka de andra värdesakerna också.

Annons

Hollywoodfrun har haft en skuld på runt 640 000 kronor efter att ha fått barnbidrag och andra bidrag när hon bodde i USA. Det handlade till en början om omkring 300 000 kronor men skulden har vuxit på grund av ränta. Gunilla Persson har menat att hon visst hade rätt till bidragen och inte var enig om storleken på skulden.

Nu har Gunilla Persson och Försäkringskassan gjort en uppgörelse och den aktuella skulden är borta, rapporterar Expressen som varit i kontakt med hennes advokat Mark Safaryan.

MISSA INTE

TOPPNYHETER PÅ SMÅLANDSPOSTEN

Elin, 32, fick fixa Gunilla Persson: ”Alla har fel om Gunilla”

Gunilla Persson skapade ramaskri när hon var med i Melodifestivalen i Växjö. En av dem som kom Hollywoodfrun närmast under veckan var Elin Oguz Wetterling som sminkade och fixade hennes hår. Läs en intervju med henne här.

Kända utestället stänger – ny restaurang öppnar

Efter 17 år stänger Harry i Ljungby. På lördag håller utestället öppet för sista gången. Lokalerna ska sedan renoveras för ett nytt restaurangkoncept. Läs mer här.

Efter succévintern – Hanaslöv ska bli södra Sveriges näst största skidanläggning

Vinterns rekordförsäljning har åter bevisat att en skidanläggning i Alvesta kan dra folk. Nu ska anläggningen genomgå den största ombyggnad någonsin, vilket ska göra Hanaslöv till södra Sveriges näst största anläggning. Läs mer om planerna här.

Patrik samlar bönderna: Ordnar traktordemonstration i Växjö

Patrik Fernlund i Kråksjö, som för några år sedan var med i Bonde söker fru, har tagit initiativ till en traktordemonstration i Växjö för att väcka liv i frågor som rör svenskt lantbruk och för att få både beslutsfattare och konsumenter att förstå hur viktiga bönderna är för alla. Läs en intervju med Patrik Fernlund här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons