Annons
Växjö

Gymmet i Växjö flyttar och gör ny satsning

För fem år sedan startades Råstyrka Gym på Öster. I december flyttar gymmet till störra lokaler på Storgatan i centrala Växjö.
– Vi vill inspirera och motivera fler till bättre hälsa och kosthållning, säger Olof Johansson, som driver Råstyrka Gym.
Växjö • Publicerad 12 november 2022
Gänget bakom Råstyrka Gym som flyttar och gör en ny satsning i Växjö.
Gänget bakom Råstyrka Gym som flyttar och gör en ny satsning i Växjö.Foto: Pressbild

Råstyrka Gym är ett konceptgym där de har valt att ha få maskiner och istället fokuserat på funktionell träning med fria vikter. Gymmet på Skyttegatan på Öster i Växjö öppnade 2017 och nu är det dags för en flytt och ny satsning.

I början av december flyttar Råstyrka Gym till Storgatan i centrala Växjö där de öppnar ett större gym. De går från 150 till 350 kvadratmeter.

Annons

– Vi ska fortsätta med det vi alltid har gjort, att stötta människor som vill komma igång med träningen med individanpassade upplägg. Vi ska också fortsätta vara den naturliga platsen för de som vill ta tag i träningen.Vi vill inspirera och motivera fler till bättre hälsa och kosthållning, säger Olof Johansson, som driver Råstyrka Gym.

De kommer också att bredda utbudet och lansera konceptet “small group PT” som innebär att en grupp på 2-5 deltagare har PT tillsammans. Råstyrka har tre tränare och en kostrådgivare. De vill framöver också satsa på olika events och föreläsningar som ska inspirera och motivera fler att må och äta bättre.

– För mig är det absolut viktigaste att de som tränar hos oss ska nå sina mål samtidigt som att träning fungerar i vardagen med karriär och familj. Med den här nya satsningen som vi gör, vill vi ge ännu fler möjligheten till träning som ger resultat, säger Olof Johansson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons