Annons
Växjö

Han är årets företagare i Braås: ” En inspirationskälla”

Växjö • Publicerad 6 september 2023
Braås.
Braås.Foto: Jonas Engman

Varje år delar Braåsbygdens företagarklubb, som är en ideell förening som består av 35 företag och vill förbättra villkoren för företagande och entreprenörskap i Braås med omnejd, ut utmärkelsen Årets företagare i Braås.

Diplomet och stipendiet på 2 000 kronor går i år till Simon Ericsson på Sjösås Bygg AB. I motiveringen lyfter Braåsbygdens företagarklubb upp att han är en eldsjäl som brinner för det lokala samhället och att hans omtänksamhet och engagemang är en inspirationskälla för alla.

Annons

Stipendiet delades ut på Braåsfestivalens stora scen den 2 september.

Fakta

Juryns motivering

Årets företagare i Braås är verkligen en eldsjäl som brinner för det lokala samhället. Med sin omtyckta och trevliga personlighet skapar Simon en välkomnande atmosfär där kunder och samarbetspartners känner sig både sedda och bekräftade. Genom sin proffsiga och noggranna inställning visar han sitt öga för detaljer och skapar en imponerande standard i allt han gör.

Det som verkligen utmärker årets företagare är Simons öppenhet och tillgänglighet. Oavsett om det är en kund eller någon annan, tar han sig alltid tid att svara på frågor och vara hjälpsam. Denna uppmuntrande attityd skapar en positiv dynamik och hjälper andra att växa och utvecklas.

Med sin pålitlighet och hårda arbete har Simon byggt upp ett företag som verkligen lever upp till sitt rykte. Det är tydligt att årets företagare inte bara bryr sig om sin verksamhet, utan även om människorna runt omkring. Simons omtänksamhet och engagemang i lokalsamhället är en inspirationskälla för oss alla.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons