Annons

Han är ny chef på Växjöföretaget: ”Ett mycket spännande bolag”

Växjö • Publicerad 12 januari 2024
John Hero, ny COO på Briox.
John Hero, ny COO på Briox.Foto: Pressbild

Det Växjöbaserade företaget Briox, som levererar molnbaserade affärssystem till främst mikroföretag i Finland och Baltikum, fortsätter att växa. Nu har bolaget rekryterat John Hero som Chief Operating Officer (COO). Han blir övergripande ansvarig för Briox produktutveckling och ska påskynda genomförandet av företagets strategi att bli den ledande aktören inom mikrosegmentet.

– Briox är ett mycket spännande bolag som befinner sig i ett väldigt intressant skede. Segmentet mikroföretag har enorm potential med anledning av det stora antalet potentiella kunder globalt. Jag ser fram emot att vidareutveckla Briox produkter och tjänster, och säkerställa en förstklassig upplevelse för våra partners och kunder, säger John Hero.

Annons

Han kommer närmast från rollen som Director Customer Operations EMEA på Einride, som är världens ledande leverantör av digital, elektrisk och autonom fraktteknik.

– Jag är väldigt glad att kunna välkomna John till Briox. Han bidrar med ett fantastiskt driv, ett kundcentrerat arbetssätt och verklig spets inom kommersiell förståelse. Han har också en bred erfarenhet av att driva tillväxt genom en partnermodell, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons