Annons

Han är ny koncernchef för Växjökoncernen

Växjö • Publicerad söndag 08:00
Pierre Nyström.
Pierre Nyström.Foto: Rickard Kilström

Den Växjöbaserade koncernen PropTech Energy med 400 anställda över hela landet och bolag som Ömangruppen, Axcell Fastighetspartner och P2 Energi har rekryterat en ny koncernchef. Det är Pierre Nyström som ersätter Nina Bremer som får den nyskapade rollen som COO för koncernen.

– Vi är mycket glada att få välkomna Pierre Nyström till PropTech Energy. I vår ambition att ta en ledande roll i konsolideringen och utvecklingen av vår bransch, stärker vi nu ytterligare vår organisation. Med bred branscherfarenhet och med en bevisad förmåga att växa företag snabbt, tror vi att Pierre kommer att vara avgörande för att föra PropTech framåt – med målet att bli den självklara ledaren i sin nisch, säger Leif Gustafsson, styrelseordförande.

Annons

Pierre Nyström har tidigare varit vd för Heatex Group, en global tillverkare av luft-till-luft-värmeväxlare för energiåtervinning.

– Jag är särskilt lockad av den pågående tillväxtresan, som kombinerar organisk expansion med strategiska förvärv i de nordiska länderna. Inomhusklimat och energieffektivitet är mycket viktigt redan idag och står inför en betydande tillväxt, driven av både viljan att sänka kostnader och förbättra energieffektiviteten för bättre hållbarhet, säger Pierre Nyström.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons