Annons
Växjö

Han blir ny toppchef i koncernen

Växjö • Publicerad 1 januari 2024
Jesper Langebro är ny CFO på Lammhults Design Group.
Jesper Langebro är ny CFO på Lammhults Design Group.Foto: Oskar Tinggren/Pressbild

Efter ett par år som CFO lämnar Carolina Nerman Lammhults Design Group. Nu har hennes efterträdare rekryterats. Det är Jesper Langebro som senast kommer från tjänsten som CFO för Diabkoncernen.

– Vi är mycket glada över att Jesper Langebro nu blir en del av Lammhults Design Group. Jesper kommer med sin erfarenhet, kompetens och personliga egenskaper ha en viktig roll i framtida satsningar inom hela koncernen, säger Susanna Hilleskog, vd och koncernchef.

Annons

Han har bred och gedigen finansbakgrund, däribland som CFO för Junckerskoncernen, PolyPeptide Group samt rollen som Business Area CFO inom Thule Group. Han börjar arbeta på Lammhults Design Group senast i juni 2024 och fram till dess kommer koncernens tidigare vd, Daniel Tell, att tjänstgöra som tillförordnad CFO.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons