Annons
Växjö

Han blir ny toppchef på Växjöföretaget

Växjö • Publicerad 27 december 2022
Fredrik Wernersson är ny försäljnings- och marknadschef på Emballator Växjö
Fredrik Wernersson är ny försäljnings- och marknadschef på Emballator VäxjöFoto: Pressbild

Emballator Växjö har rekryterat Fredrik Wernersson som ny försäljnings- och marknadschef. Han kommer närmast från Viking Beds där han har arbetat de senaste fem åren.

– Min primära roll som försäljnings- och marknadschef är att bygga upp det nya teamet i steg 1. Sedan är det också att arbeta nära vår största kund, det är en viktig uppgift, säger han i ett pressmeddelande.

Fredrik Wernersson har en lärarexamen och en magisterexamen i biologi och har jobbat i olika roller på Astra Zeneca i 19 år.

Emballator Växjö firade förra året 75 år och utvecklar och tillverkar kapsyler till flera av Nordens och världens ledande varumärken.

Emballator-gruppen med flera enheter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien omsätter ungefär 2,5 miljarder kronor och har runt 900 medarbetare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons