Annons
Växjö

Han blir ny vd för Lammhultsföretaget: ”Rätt person”

Växjö • Publicerad 11 augusti 2022
Foto: Lammhults

I drygt nio månaders tid har Yngvi Fridriksson varit tillförordnad vd för Abstracta, som är en del av Lammhults Design Group. Nu står det klart att han har utsett som permanent vd för bolaget.

Yngvi Fridriksson varit anställd i koncernen sedan 1994 och har haft ett antal befattningar i olika koncernbolag. Han har bland annat varit COO, chief operating officer, på Abstracta och Lammhults Möbel.

Annons

– Med sin långa erfarenhet inom koncernen, sitt stora engagemang samt bidrag till den positiva utvecklingen av Abstracta, är jag övertygad om att Yngvi är rätt person för uppdraget som vd. Yngvi har hög kännedom om samtliga processer i företaget, har stor insikt i hur marknaden för Abstractas produkter fungerar och har ett brett kontaktnät i branschen. Med Yngvi som vd säkerställer vi kontinuitet i den fortsatta utvecklingen av verksamheten och jag ser fram emot ett fortsatt bra samarbete, säger Daniel Tell, vd och koncernchef för Lammhults Design Group.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons