GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Han blir ny vd på Växjöföretaget

Växjö • Publicerad 23 juni 2022
Michael Kautto blir ny vd för Greenpipe.
Michael Kautto blir ny vd för Greenpipe.Foto: Pressbild

Växjöföretaget Greenpipe Group, som grundades för 21 år sedan och har blivit utsett till Gasellföretag flera år, får ny vd i Michael Kautto som ska leda arbetet i bolagets fortsatta expansion internationellt.

– Med Michael Kautto får Greenpipe en vd med erfarenhet från branschen, internationella affärer och ett fokus på tillväxt, säger Anders Svensson, styrelseordförande för Greenpipe.

Greenpipe utvecklar, tillverkar och säljer innovativa produkter för infrastrukturer som förenklar montering, användning och ägande för återförsäljare, nätägare och entreprenörer på en global marknad.

Michael Kautto har tidigare arbetat som vice vd för Greenpipe och efterträder Stefan Svensson, som blir ny affärs- och produktsutvecklingschef.

– Med Michael som vd kommer Greenpipe fortsätta att bidra till den svenska exporten av innovativa produkter med låg miljöpåverkan. Sedan 2001 har vi uteslutande arbetat med återvunnen plast i våra produkter. Vi investerar årligen betydande belopp i produktutveckling och kvalitetsprovningar, säger Anders Svensson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.