Annons

Han får nytt toppjobb på Södra

Växjö • Publicerad 3 april 2024
Magnus Källström
Magnus KällströmFoto: Martin Olofsson

Södra med säte i Växjö har rekryterat en ny press- och PR-ansvarig på Södra. Det är Magnus Källström som närmast kommer från rollen som kommunikationschef på Älmhults kommun som ska ansvara för Södras proaktiva, löpande och reaktiva pressarbete nationellt och internationellt.

– Arbetet med pressfrågor är viktigt för att synliggöra Södras uppdrag och skogens betydelse till fler i samhället. Med Magnus på plats har vi tillsammans en stabil bas för att öka Södras synlighet i externa sammanhang, säger Malin Nordin, kommunikationschef på Södra.

Annons

Magnus Källström tillträdde sin nya tjänst den 18 mars. Han har en bred erfarenhet av att arbeta med kommunikation inom områden som varumärke, kriskommunikation och marknadsföring.

– Jag ser fram emot att få vara med och arbeta med att sprida skogens värde och alla de möjligheter som finns med skogen och framtidens skogsbruk. För mig känns det extra bra att få arbeta i ett medlemsägt bolag. Det finns en stor kraft i att arbeta tillsammans, säger Magnus Källström.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons