Annons

Han lämnar storbolaget i Växjö för Alvestaföretag

Växjö/Alvesta • Publicerad 26 januari 2023
Per Brandstedt börjar arbeta på Hydroware i Alvesta.
Per Brandstedt börjar arbeta på Hydroware i Alvesta.Foto: Pressbild

De senaste tio åren har Per Brandstedt haft flera ledande positioner på Atea Logistics i Växjö, nu senast som CFO och platschef. Snart lämnar han företaget i Växjö för att bli CFO på hissföretaget Hydroware med säte i Alvesta.

– Jag vet vilken spännande resa Hydroware har gjort fram tills nu och även vilken potential det finns framöver. Jag ser mycket fram emot att vara med och bidra till att uppnå Hydrowares framtida mål och vision, säger Per Brandstedt.

Annons

Han har tidigare arbetat på Sandvik, Finnveden Powertrain och Alstom. Mellan december 2020 och maj 2022 var han även styrelseledamot i Hydrowares styrelse.

– Vi ser att vi har en historiskt stark geografisk tillväxt som kommer att accelerera, mycket tack vare vårt nya produktsegment. Nu förstärker vi organisationen ytterligare med Per Brandstedt som blir ett viktigt tillskott i vårt lag för att verkställa vår affärsplan, säger Per Elgborn, vd på Hydroware.

Hydroware planerar att under 2023 lansera sin första produkt för linhissar. I januari tillträdde Styrbjörn Andrén i rollen som produkt- och utbildningschef för koncernen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons