Annons
Växjö

Hannes, 26, från Växjö i nytt dejtingprogram

Den 31 januari är det dags för ett nytt kärleksrealityprogram på TV3 och Viaplay. En av deltagarna som deltar i Vild Kärlek är Hannes Pšajd, 26, från Växjö.
– Jag tyckte att programmet lät lockade eftersom det vore ett fint sätt att bli förälskad i någon på, säger han.
Växjö • Publicerad 23 januari 2023

Här saknas innehåll

De senaste åren har antalet dejting- och realityprogram ökat på tv och intresset bland tittarna är stort. Bland programmen som har sänts, sänds och ska sändas finns Paradise, Love Island, Kärleken flyttar in, Första dejten och Fboy Island Sverige.

Den 31 januari är det också premiär för den nya realityserien Vild Kärlek där singlar ska tillbringa tio dagar tillsammans med att segla nedför Klarälven på träflottar. De tio singlarna matchas i fem par och ska ta sig fram längs med älven i vacker natur samtidigt som de ska lära känna varandra och försöka klara sig undan myggen så gott det går.

Annons

En av deltagarna är 26-årige Hannes Pšajd som är från Växjö men flyttade till Malmö vid 19 års ålder.

– Jag tyckte att konceptet lät annorlunda och lite roligare än klassiska dejtingprogram där det ofta handlar om vinstsummor, utröstningar och pakter. Det här är inget fult spel utan ett sätt att se om man kan hitta kärleken med hjälp av naturen, säger han.

Hannes Pšajd studerar till vardags till brandingenjör i Lund och arbetar halvtid som säljare på Ikea i Malmö. När programmet spelades in hade han varit singel i nästan ett år.

– Min tvillingsyster som är den viktigaste i mitt liv brukar säga att jag är förälskad i kärleken. Jag tycker om konceptet att vara förälskad och kär i en person och tyckte att programmet lät lockade eftersom det vore ett fint sätt att bli förälskad i någon på.

Vad är det du söker för partner?

– Jag söker en människa att utvecklas med och få dela en vardag med. Någon som man alltid ler med när man vaknar upp. Det är kanske inte läge just nu men på senare år har jag också börjat se fram emot att skapa ett familjeliv, bilda familj och kanske flytta tillbaka till Växjö.

Du får inte säga hur det gick förrän hela säsongen har sänts men skulle du säga att det är möjligt att hitta kärleken på det här sättet?

– Absolut finns det en sanning med konceptet. Jag tycker att det ger en ärligare och mer naken känsla i dejtandet. Det finns inga telefoner, inga störningsmoment och man sätts i situationer som man inte vanligtvis utsätts för i början av dejtandet.

Programmet spelades in under tio dagar där de fem paren får umgås och lära känna varandra. Varannan dag hade de solocamping med respektive match och varannan dag umgicks alla tio singlar tillsammans.

– Jag skulle beskriva Vild Kärlek som något som inte är likt något annat program. Det är ett äventyr där ingen visste riktningen och där vi tog situationerna som de kom. Vi gick på våra känslor och fick se var vi hamnade.

Annons

Hur var det att dejta en person så intensivt och samtidigt följas av tv-kameror?

– Det var ett av de mest intressanta och jobbiga momenten. Jag är en person som gillar min egentid och mitt varandra så att inte kunna stänga en dörr utan att alltid vara med min match eller grupp var en utmaning. Det tog på en eftersom man inte kunde vara själv och få reflektera över vad man har varit med om.

Hannes Pšajd från Växjö deltar i den nya realityserien Vild Kärlek.
Hannes Pšajd från Växjö deltar i den nya realityserien Vild Kärlek.Foto: Johnny Wohlin

Under programmets första kväll lägger alla tio deltagare till vid en strandkant och anordnar en stor glampingfest där de får chansen att lära känna varandra. Där och då vet de inte vem som har matchats med vem men det ska de snart bli varse om.

– Viaplays nästa internationella satsning inom reality heter Vild Kärlek och är fylld av värme, mod, äventyr och framförallt äkta känslor. Vi är så glada och stolta över denna fina realityserie som vi hoppas kommer att locka en bred publik. Jag är så imponerad av dessa deltagare som vågar att blotta sina känslor under detta spännande äventyr, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på Viaplay Group.

Realityserien Vild Kärlek sänds på Viaplay och TV3 med start tisdagen den 31 januari.

Fakta

Alla deltagare

Lina Rask, 23, från Falun.

Maria Rickmann, 30, från Karlstad.

Xavier Grönlund, 28, från Järfälla.

Henriette Hertzman, 29, från Helsingborg.

Hannes Pšajd, 26, bosatt i Malmö men från Växjö.

Joanna Samiotakis, 30, från Stockholm.

Alexander Svensson, 27, från Norrköping.

André Sarstedt, 31, från Stockholm.

Julia Blomqvist Havrell, 27, från Borås.

Marco Caltagirone, 33, från Göteborg.

Alla deltagare i premiärsäsongen av Vild Kärlek på Viaplay och TV3.
Alla deltagare i premiärsäsongen av Vild Kärlek på Viaplay och TV3.Foto: Johnny Wohlin
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons