Annons

Här är alla vinnare av Växjös bästa 2022

Växjö • Publicerad 22 januari 2023 • Uppdaterad 23 januari 2023
Erik Isaksson, en av delägarna av Signatur, Linda Svensson och Sofia Håkansson som var med och öppnade L.E.S. factory förra våren och Fabian Astrén, en av ägarna till Galai.
Erik Isaksson, en av delägarna av Signatur, Linda Svensson och Sofia Håkansson som var med och öppnade L.E.S. factory förra våren och Fabian Astrén, en av ägarna till Galai.Foto: Montage: Josefine Stenersen Nilsson/Privat/Henrik Hamnå

För över 20 år sedan startades tävlingen Växjös bästa som arrangeras av Nöjesnytt och Gold FM. I helgen utsågs 2022 års vinnare i 17 olika kategorier.

Det är allmänheten som med hjälp av SMS-röstning utser vinnarna, som under lördagskvällen korades på Statt i Växjö.

Annons

L.E.S factory som öppnade förra året utsågs till Årets inredningsbutik, nya Galai på Teatertorget blev Årets nykomling och Idrottskliniken blev Årets träningsställe.

Under kvällen delade även Växjö Citysamverkan ut sitt egna pris till Årets Citymedarbetare 2022. Vinnaren blev Rawan Alhamalawi på Grodan of Sweden., som även utsågs till Årets hudvårdssalong.

Fakta

Växjös bästa 2022

Årets Inredningsbutik: L.E.S Factory

Årets Skobutik: Bergqvist Skor

Årets Accessoarbutik: Thomsen Guld

Årets Modebutik Kille: Nordlunds

Årets Modebutik Tjej: Cenino

Årets Hårsalong: Storgatan 29

Årets Hudvårdssalong: Grodan of Sweden

Årets Träningsställe: Idrottskliniken

Årets Nykomling: Galai

Årets Hotell: Teleborgs Slott

Årets Café: Top Notch Bakery

Årets Lunch: Holy Greens

Årets Restaurang: Signatur

Årets Bar: Slainte

Årets Sommarställe: Ryttmästaregården

Årets Livescen: O’Learys

Årets Nattklubb: Grace

Under kvällen delade även Växjö Citysamverkan ut sitt egna pris till Årets Citymedarbetare 2022. Vinnare blev Rawan Alhamalawi som till vardags jobbar på Grodan of Sweden.

Källa: Nöjesnytt

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons