Annons
Växjö

Här är Anna Lindbergs nya jobb: ”En verksamhet som gör skillnad”

Växjö • Publicerad 2 september 2022
Anna Lindberg.
Anna Lindberg.Foto: JOHANNA LUNDBERG

Anna Lindberg, som i många år har bott i Växjö, deltagit i fem olympiska spel och vunnit 73 SM-guld i simhopp, har börjat på ett nytt jobb. Entreprenören som driver Mollis AB, Mitt bästa LedarJag AB och Anna Lindberg AB är ny utvecklingsstrateg på Fritidsbanken Sverige. Hennes uppdrag är att skapa närmare band mellan Fritidsbanken, idrotten och friluftsorganisationerna.

– Jag ser verkligen fram emot att jobba på Fritidsbanken. Det här är en verksamhet som gör skillnad för idrotten på alla nivåer och gör det också möjligt för alla, oavsett ålder, att ha en aktiv fritid. Som förälder vet jag att barn och ungdomar ofta vill prova på en massa olika aktiviteter och då är det bra att kunna låna utrustning innan man har hittat något man fastnar för, säger Anna Lindberg.

Annons

Fritidsbanken samlar in och lånar ut sport- och friluftsartiklar kostnadsfritt och finns idag på 119 platser i landet.

– Vi har en bra och nära relation med idrottsrörelsen men vi vill utveckla den ännu mer och för det uppdraget är det svårt att tänka sig en mer lämplig person än Anna Lindberg, säger David Mathiasson, verksamhetschef på Fritidsbanken Sverige.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons