GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Här är årets julgåva till Växjös kommunanställda

     Växjö • Publicerad onsdag 20:00

     I år kommer de anställda på Växjö kommun få både ett presentkort och en trivselpeng som årets julgåva.

     De anställda får ett presentkort på 500 kronor som ska kunna användas till kultur och evenemang.

     – Sedan kommer det se lite olika ut för olika förvaltningar och bolag om det är presentkort eller om man gör en gemensam aktivitet, det som är sagt är att det bör finnas en kulturinriktning, säger Andreas Olsson (C), kommunalråd samt ordförande i organisations- och personalutskottet, till Smålandsposten.

     Växjö kommun har också satt en gemensam trivselpeng på 500 kronor per person i förvaltningarna och bolagen som kommer kunna användas under november och december.

     Presentkorten beräknas kosta Växjö kommun uppemot 3,7 miljoner kronor i år.

     Erbjudande

     Testa SMP digital plus: En månad för en krona

     Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

     Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

     Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.