Annons
Växjö

Här är nya pralinen i Aladdinasken – den försvinner

Sverige • Publicerad 19 september 2022
Foto: Marina Green Eklund & Kristoffer Wiechel

Aladdinasken har varit en del av svenskarnas julfirande i över 80 år. Nu berättar Marabou om att en ny pralin tar plats i asken i höst.

Det handlar om Apelsinkanel som ersätter Limepralinen. Nyheten har en len kolakräm med smak av apelsin och kanel, inslagen i mörk choklad. Nyheten finns också i Paradisasken, men där med ljus choklad.

Annons

– Att få vara den första att välja och få sin favoritpralin i asken har kommit att bli en inbiten svensk jultradition. Asken engagerar och det diskuteras flitigt om man får tjuvstarta från det understa lagret och vem som ska få pärlnougaten. Oavsett vilken koppling man har till asken så tror vi att den juliga och självklara smakkombinationen av apelsin och kanel blir en ny favorit för många, säger Maija Bjureström, Senior Brand Manager, Mondelēz.

Den nya smaken lanseras i askarna under vecka 38.

Pralinen Apelsinkanel.
Pralinen Apelsinkanel.Foto: ©Fotograf Sara Danielsson

Här saknas innehåll

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons