Annons
Växjö

Här är postombuden i länet som hanterade flest paket efter black week

Kronoberg • Publicerad 7 december 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: MAXIM THORÉ

En undersökning som Kantar Sifo har genomfört på uppdrag av PostNord visar att det handlades för nästan 9,3 miljarder kronor under årets black week.

Under black week försöker många fynda varor till lägre pris och enligt undersökningen handlade 48 procent av svenskarna under rean.

Annons

Postnords närmare 2 000 ombud har fått ta hand om 2,5 miljoner paket efter black week.

I Kronobergs län rör det sig om nästan 47 000 paket. De ombud som har haft flest paket är Willys Älmhult (3 922 paket), Ica Maxi Ljungby (2 668) och Ica Kvantum Teleborg i Växjö (2 618).

– Det har varit många paket hos postombuden under hela november då reorna startade tidigt i år och det kommer fortsatt vara stora mängder paket som ska lämnas ut ända fram till jul. Ombuden gör ett fantastiskt jobb med att hantera och lämna ut alla klappar och e-handlade fynd. Vi vill be alla att hämta ut sitt paket så snart man kan för att det ska finnas plats på ombudens hyllor, säger Mathias Olsson, chef för PostNords ombudsnät.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons