Annons

Här är regionpolitikerns nya jobb

Växjö • Publicerad 23 juni 2024
Mikael Johansson har lämnat politiken.
Mikael Johansson har lämnat politiken.Foto: Elvedin Basic

I våras beslutade Mikael Johansson att han skulle lämna sina politiska uppdrag, däribland rollen som regionstyrelsens ordförande i Kronoberg.

Nu har han hoppat på ett nytt uppdrag. I en fri roll som underkonsult ska han hjälpa Växjöföretaget Boards on Fire att utveckla erbjudanden och tjänster till offentlig sektor.

Annons

– Det är ett väldigt spännande och roligt uppdrag, inte minst inom sjukvården finns det ett stort behov av digitala verktyg för att effektivisera det dagliga arbetet. Jag tror att Boards on Fire kan vara en del av lösningen på många utmaningar inom det området, säger Mikael Johansson i ett uttalande.

Boards on Fire erbjuder en molnbaserad abonnemangstjänst som digitaliserar den dagliga styrningen ute på arbetsplatserna, visualiserar mål och nyckeltal samt skapar ökad delaktighet hos medarbetarna.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons