Annons
Växjö

Här är Sandra Ruudas nya uppdrag: ”Det ska bli riktigt roligt”

Växjö • Publicerad 13 augusti 2022
Johnny Lindman och Sandra Ruuda.Foto: Pressbild

Näringslivsprofilen Sandra Ruuda, som har varit vd för Företagsfabriken i Kronoberg och nu driver Mitt bästa LedarJag AB tillsammans med Anna Lindberg, har fått ett nytt uppdrag. Hon är ny extern styrelseordförande till Future Bemanning Sverige AB och Cleaning Support Sweden AB, som båda är helägda av Ambrion Invest AB.

– Det ska bli riktigt roligt att tillsammans med ägaren få vara med och fortsätta utveckla två redan fina företag som jag behöver få lära känna utifrån sina olika karaktärer och dess medarbetare. Styrelsens första uppgift blir att rekrytera en ny gemensam vd för båda företagen, säger Sandra Ruuda.

Annons

Ambrion Invest AB tog tidigare i år över städbolaget Cleaning Support Sweden AB som Elisabeth Ström grundade för över tio år sedan.

– Vi har valt att tillsätta Sandra som extern styrelseordförande eftersom hon har kapacitet att utveckla affärerna vidare och när vd:n är på plats kommer vi att utöka styrelsen ytterligare med fler kompetenser, säger Johnny Lindman, ägare av Ambrion Invest AB.

Växjöbaserade Ambrion Invest AB äger och driver Cleaning Support Sweden AB, Future Bemanning Sverige AB, Bolagsbolaget AB och Ambrion Finans AB.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons