Annons
Växjö

Här är Växjö kommuns bästa arbetsplats

Växjö • Publicerad 11 maj 2022
Ljungfälleskolan.
Ljungfälleskolan.Foto: Arkitektbolaget

Årets arbetsplats inom Växjö kommunkoncern har nu utsetts och vinnaren är F-6-skolan Ljungfälleskolan på Teleborg som har cirka 380 elever.

– Det gläder mig att få utnämna Ljungfälleskolan till 2021 års bästa arbetsplats. Här är det tydligt att det är laget framför jaget som gäller, vilket verkligen har satts på prov och bevisats under ännu ett år som präglats hårt av pandemin, säger Andreas Olsson (C), kommunalråd och ordförande i kommunstyrelsens organisations- och personalutskott.

Annons

Priset består av diplom och 30 000 kronor att använda till valfri aktivitet och delas ut i samband med kommunfullmäktiges möte i augusti. Årets bästa arbetsplats utses varje år av kommunstyrelsens personal- och organisationsutskott (ksop) efter att medarbetare fått nominera arbetsplatser inom Växjö kommunkoncerns förvaltningar och bolag. Syftet är att uppmärksamma goda exempel på arbetsplatser inom Växjö kommunkoncern som främjar vår värdegrund, ett positivt arbetsklimat och ett hållbart arbetssätt.

Fakta

Juryns motivering

"På Ljungfälleskolan är det laget framför jaget som gäller. Inom och mellan de olika arbetslagen finns ett gott arbetsklimat där alla hjälps åt för att stötta och utveckla varandra. Alla elever är allas ansvar. Ljungfälleskolan är en plats där både medarbetare och elever tillåts växa och känna sig värdefulla. Under ledning av en involverande och ansvarstagande chef skapar medarbetarna främjande, lustfyllda och stabila arbetsformer som utgår från såväl läroplanen som från Växjö kommunkoncerns gemensamma mål och värdegrund."

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons