Annons

Här är Växjöbornas favoritrestauranger på Foodora

Växjö • Publicerad 4 februari 2024
Mister York har utnämnts till Växjös bästa burgarställe.
Mister York har utnämnts till Växjös bästa burgarställe.Foto: Pressbild

Foodora är en av de stora budföretagen som erbjuder hemleverans av restaurangmat och andra varor i Växjö. De har ungefär 100 ansluta restauranger i kommunen och fler på ingång.

Varje år utser Foodora de mest populära restaurangerna i respektive stad och Smålandsposten har fått ta del av listan över 2023 års vinnare i Växjö. Utnämningen baseras på omsättning via Foodora samt kundnöjdhet.

Annons

I Växjö delas restaurangerna in i fyra olika kategorier beroende på vad de erbjuder för mat. Det handlar om pizza, hamburgare, thailändsk mat och indisk mat.

Den populäraste pizzerian som är ansluten till Foodora är Pizzeria Öster som i flera år har prisats av kunderna och användarna.

2022 öppnade den snabbväxande hamburgerkedjan Mister York på Arabygatan i Växjö. Nu har restaurangen utnämnts till Växjös populäraste burgarställe.

När det kommer till de asiatiska restaurangerna har Spice n Rice utnämnts till den populäraste thairestaurangen och Masala Garden är enligt Foodora den populäraste indiska restaurangen.

– Det känns väldigt bra att vi kan vara en stöttepelare för restauranger. Speciellt glädjande är att vi får restaurangernas omsättning att öka runt om i hela landet. Foodora är ett bolag som strävar efter att bidra till tillväxt för det lokala näringslivet och det är dessa restauranger ett kvitto på, säger Gabriella Ardo, försäljningschef på Foodora.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons