Annons
Växjö

Här är Växjömålvaktens nya jobb

Växjö • Publicerad 16 mars 2023
Louise Högrell är målvakt i Växjö DFF och nu också anställd hos Uzit.
Louise Högrell är målvakt i Växjö DFF och nu också anställd hos Uzit.Foto: Per Magnusson

Förra året gjorde Louise Högrell Ledbetter succé i Växjö DFF och slog rekord i antal minuter med hållen nolla i svensk elitfotboll. Hon har också skrivit ett nytt kontrakt och kommer att spela allsvensk fotboll med Växjö DFF i år.

På sidan om fotbollen har hon nu också fått ett nytt jobb och kommer att arbeta för Fredrick Göthbergs nya företag Uzit, där utövare av alla sporter i alla åldrar kan köpa och sälja utrustning som har använts förr och kan användas igen.

Annons

– Jag ser väldigt mycket fram emot min nya tjänst här på Uzit, jag som många andra tycker att de har kommit på ett väldigt bra koncept som hjälper idrotten ta ännu ett kliv framåt. Alla barn ska ha rätt till att kunna idrotta och testa på olika sporter, med hjälp av Uzit så blir detta möjligt. Jag ser framemot att vara en del utav den här resan vi gör just nu som ett företag och är ivrig för vad som komma skall i framtiden, säger Louise Högrell Ledbetter i ett pressmeddelande.

Hon kommer bland annat att arbeta med grafisk design, skapa innehåll till de ansluta klubbarna, se till att klubbar och föreningar kommer igång med tjänsten och sköta support och frågor kring appen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons