GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här är Växjös bästa restaurang

Växjö • Publicerad 19 januari 2022
Erik Isaksson är delägare i restaurang Signatur som utsetts till Växjös bästa restaurang.
Erik Isaksson är delägare i restaurang Signatur som utsetts till Växjös bästa restaurang.Foto: Josefine Stenersen Nilsson

Vinnarna av Nöjesnytts och Gold FM:s årliga tävling ”Växjös bästa” har börjat presenterats. På grund av smittspridningen och de restriktioner som finns fick Växjös bästa-festen med prisutdelning ställas in och vinnarna presenteras istället i olika inlägg på sociala medier.

Restaurang Signatur har av Nöjesnytts läsare och Gold FM:s lyssnar utsetts till Växjös bästa restaurang. Restaurangen drivs av Pierre Gustavsson och Erik Isaksson sedan sommaren 2020.

Andra vinnaren i årets tävling är SoHo som utsetts till bästa accessoarbutik och Majkens Rum som på nytt vinner Växjös bästa inredningsbutik. Dessutom har Butchers Burger@Food utsetts som Växjös bästa lunchställe.

Totalt ska vinnare i 15 olika kategorier presenteras.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.