Annons
Växjö

Hedrande pallplats för Växjökocken

Växjö • Publicerad 9 november 2021
Anna Philipsson fick en hedrande pallplats i tävlingen Arlas Guldko, som brukar kallas för matbranschens Oscarsgala.
Anna Philipsson fick en hedrande pallplats i tävlingen Arlas Guldko, som brukar kallas för matbranschens Oscarsgala.Foto: Fotograf Mats Samuelsson

Anna Philipsson, dietkock i köket på Älgvägen, var en av tre kandidater att vinna priset Årets guldstjärna i tävlingen Arlas Guldko 2021. När tävlingen avgjordes kom hon på en hedrande pallplats.

Anna Philipsson blev nominerad till priset Årets guldstjärna för sitt arbete med att göra formgiven timbalkost som är särskilt anpassad för personer med tugg- och sväljsvårigheter.

– Detta är ett av de mest prestigefyllda priserna i måltidssverige. Vi är oerhört stolta och glada över att Anna varit en tre finalister. Anna gör ett fantastiskt jobb och förtjänar verkligen all uppmärksamhet, säger Anneli Ekstedt, verksamhetschef för kommunens måltidsorganisation, i pressmeddelandet.

Vinnare blev Åsa Kluck, kostchef i Älvdalens kommun, och Mathilda Strand, kommundietist i Falun kommun.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons