Annons
Växjö

Hon är ny toppchef på storföretaget

Växjö • Publicerad 6 januari 2023
Anna Maria Lingmerth.
Anna Maria Lingmerth.Foto: Pressbild

Anna Maria Lingmerth är ny marknadschef för Elitfönster och får ett helhetsansvar för Elitfönster AB och systerbolagen Diplomat Dörrar AB samt Outline AB:s varumärken, marknadsföring och kommunikation.

– Elitfönster är marknadsledande i Sverige och har ett starkt varumärke som jag ser fram emot att förvalta och utveckla, säger Anna Maria Lingmerth.

Annons

Hon kommer närmast från en roll som marknadschef på byggkoncernen Obos och har tidigare även arbetat som marknads- och försäljningschef på Kärnhem.

– Jag är mycket glad över att välkomna Anna Maria Lingmerth som ny marknadschef för Elitfönster och Diplomat Dörrar. Anna Maria har en lång erfarenhet av att jobba med varumärkesfrågor och kommer att ha en viktig roll i det fortsatta arbetet med att stärka våra varumärken och erbjudanden, säger Jonas Hernborg, vd på Elitfönster.

Anna Maria Lingmerth efterträder förre marknadschefen Thomas Hagström som i höstas lämnade för att bli vd för BendingGroup och Åry AB.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons