Annons
Växjö

Hon blir ny chef på Regionteatern

Växjö • Publicerad 2 maj 2024
Linda Stenberg blir ekonomi- och administrativchef för Regionteatern Blekinge Kronoberg.
Linda Stenberg blir ekonomi- och administrativchef för Regionteatern Blekinge Kronoberg.Foto: Pressbild

Den senaste tiden har Regionteatern Blekinge Kronoberg haft flera tjänster ute efter att medarbetare valt att lämna företaget. Nu har Regionteatern rekryterat en ny chef. Det är Linda Stenberg som blir nu ekonomi- och administrativchef. Hon kommer närmast från tjänsten som teaterchef på Byteatern, Kalmar Länsteater.

– Jag ser fram emot att påbörja arbetet på Regionteatern Blekinge Kronoberg och lära känna en ny organisation. Att skapa ekonomiska och administrativa förutsättningar för organisationen och vara med att bidra till att regionens invånare får ta del av scenkonstupplevelser ser jag fram emot, säger Linda Stenberg.

Annons

Hon började på Byteatern 2007 och har sedan dess gått från ekonomiassistent till ansvarig för ekonomi och personaladministration och senare teaterchef.

– Att välkomna Linda till Regionteatern är ett steg framåt i strävan att stärka organisationen och i uppdraget att leverera berörande scenkonstupplevelser till vår publik i allmänhet och till barn och unga i synnerhet. Lindas erfarenhet och perspektiv är viktiga för det fortsatta utvecklingsarbetet, och övertygad om att hennes bidrag kommer att vara en strategisk tillgång för Regionteaterns fortsatta framgång, säger Niklas Borefors, vd och scenkonstchef för Regionteatern Blekinge Kronoberg.

Linda Stenberg efterträder Helene Jäderberg.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons