Annons
Växjö

Hon blir ny ordförande för partiet i Växjö

Växjö • Publicerad 31 januari 2024
Christina Rosén är ny ordförande för Liberalerna Växjö.
Christina Rosén är ny ordförande för Liberalerna Växjö.Foto: Pressbild/MLI FOTO

Efter fem år som ordförande för Liberalerna Växjö har Michael Färdig valt att lämna sin post. Under partiets årsmöte i måndags valdes Christina Rosén som hans efterträdare.

Christina Rosén är ledamot i kommunstyrelsen, andra vice ordförande i kommunstyrelsens organisations- och personalutskott och ledamot i kommunfullmäktige. Hon är även lektor i tyska, språkvetenskap vid Linnéuniversitetet.

Annons

I Liberalerna Växjös styrelsen ingår förutom Christina Rosén och Michael Färdig även Erik Persson Timm, Lars Rejdnell, Annika Schilling, Enida Bazdarvic, Rickard Karlsson, Torgny Klasson och Magnus Hedin som ledamöter. Anders Landin, Eva R Ericsson, Stefan Bergström och Sven Sandberg är ersättare.

På årsmötet fanns också Växjös kommunchef Catharina Rydberg Lilja som berättade om de utmaningar som Växjö kommun står inför de närmaste åren och viktiga utvecklingsfaktorer.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons