Annons
Växjö

Hon blir ny toppchef i kommunen

Växjö • Publicerad 2 februari 2024
Annelie Kjellström
Annelie KjellströmFoto: Pressbild

I höstas fick Ewa Ekman beskedet att hon inte skulle få fortsätta vara förvaltningschef för omsorgsförvaltningen i Växjö kommun. Hon köptes ut av kommunen och fick 1,1 miljoner kronor.

Nu har en ny chef för omsorgen i Växjö rekryterats. Det är Annelie Kjellström, som är chef för vård- och omsorgsförvaltningen i Sölvesborg.

Annons

– Det viktigaste för mig är att ha kommuninvånarna i fokus och att det är för dem vi jobbar. Jag kan leda och styra på ett bra sätt genom att alltid ha kommuninvånarna i fokus, säger hon till Smålandsposten.

Hon får en månadslön på 85 000 kronor och hon börjar den 2 maj.

– Annelie har en lång och gedigen erfarenhet inom omsorgsverksamheten. Jag är övertygad om att hon, tillsammans med hela omsorgsförvaltningen, är redo att ta sig an de utmaningar vi har framför oss, säger Tomas Thornell (S), omsorgsnämndens ordförande.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons