Annons
Växjö

Hon blir ny vd för företagen i Växjö

Växjö • Publicerad 27 oktober 2022
Maria Blom, ny vd för Cleaning Support Sweden AB och Future Bemanning AB.
Maria Blom, ny vd för Cleaning Support Sweden AB och Future Bemanning AB.Foto: Pressbild

Från den 1 januari 2023 blir Maria Blom ny vd för företagen Future Bemanning Sverige AB samt Cleaning Support Sweden AB. Hon kommer närmast från rollen som vd på Växjö Fria Gymnasium AB.

”Jag har ju arbetat inom tjänsteföretag i större delen av mitt liv, främst inom utbildningssektorn. Från grunden är jag lärare och det som hela tiden har genomsyrat min karriär är att arbeta med utveckling, av både människor och verksamhet. Jag hoppas att mitt sinne för organisation, struktur och kommunikation ska komma väl till pass i mina nya uppdrag. Jag kliver in i två mycket välskötta företag och ser fram emot att bygga vidare på den grund som redan är lagd, och det vill jag förstås göra tillsammans med personalen på plats, och tillsammans med våra befintliga och kommande kunder”, säger Maria Blom, tillträdande VD i Future Bemanning och Cleaning Support i ett pressmeddelande.

Annons

Enligt bolagen är båda företagen i en expansiv fas som kommer att generera många nya arbetstillfällen. Maria Blom övertar rollen som vd från Johnny Lindman som är tillförordnad fram till årsskiftet.

”Jag ser att Marias driv, kompetens och ledarskap kommer att bidra till att ta företagen till nästa nivå. Hon har tidigare visat goda resultat för att kunna bedriva ett utvecklingsarbete och vi ser att hon kommer göra allt för att leva upp till våra förväntningar”, säger Sandra Ruuda, styrelseordförande i både Future Bemanning och Cleaning Support.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons