Annons
Växjö

Hon blir ny vd inom Lammhult Design Group-koncernen

Växjö • Publicerad 26 december 2023
Heidi Niss, ny VD till Fora Form AS som ingår i Lammhults Design Group AB.
Heidi Niss, ny VD till Fora Form AS som ingår i Lammhults Design Group AB.Foto: Pressbild

Lammhults Design Group har ett antal bolag i koncernen. När Thomas Haram nu har lämnat rollen som vd för norska Fora Form AS, som ingår i koncernen, har Heidi Niss anställts. Hon kommer närmast från rollen som försäljningsdirektör för Vitra Scandinavia AS, med ansvar för försäljning och marknadsutveckling inom kontrakts- och retailmarknaden.

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Heidi till Fora Form och Lammhults Design Group. Med sin mångåriga erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, designprocesser och ledarskap, ett brett nätverk och inte minst personliga egenskaper, kommer Heidi att ha en viktig roll i vår framtida resa både för Fora Form och som en resurs i koncernledningen för Lammhults Design Group, säger Susanna Hilleskog, vd och koncernchef för Lammhults Design Group.

Heidi Niss tillträder som vd senast den 1 april 2024. Tills vidare är Michele Tharaldsen, Hoggen, CFO för Fora Form, tillförordnad vd för Fora Form AS och platschef för Fora Form i Örsta.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons