Annons
Växjö

Hon får direktörsroll inom regionen

Växjö • Publicerad 26 juni 2023
Katarina Andersson, tillträdande servicedirektör i region Kronoberg.
Katarina Andersson, tillträdande servicedirektör i region Kronoberg.Foto: Region Kronoberg

Katarina Andersson har arbetat inom region Kronoberg i över ett decennium som verksamhetschef för kundservice och logistik inom regionservice. Från och med 1 juli har hon en ny roll, som servicedirektör.

– Jag är mycket glad och stolt över förtroendet och samtidigt ödmjuk inför uppgiften att leda regionservice. Jag ser fram emot att, tillsammans med medarbetarna inom regionservice, fortsätta utvecklingen av våra tjänster och skapa värde för våra kunder, säger Katarina Andersson i ett pressmeddelande.

Annons

Regionsservice innefattar flera stöd- och omsorgsfunktioner som regionen tillhandahåller. De är indelade i fem verksamheter: kost och restauranger, fastigheter, lokalvård, IT samt kundservice och logistik. Totalt blir Katarina Andersson chef för ungefär 600 personer.

– Jag är väldigt glad för att Katarina har tackat ja till tjänsten som servicedirektör. Hon har en gedigen erfarenhet av ledarskap, och känner både regionen och den verksamhet hon ska leda mycket väl. Jag är övertygad om att hon kommer att leda verksamheten framåt på ett förtjänstfullt sätt, säger regiondirektör Martin Myrskog.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons