Annons
Växjö

Hon får ny chefstjänst på Linnéuniversitetet

Växjö • Publicerad 9 april 2022

Katarina EK, som är biträdande avdelningschef för externa relationer samt samverkansrådgivare vid Linnéuniversitetet, blir ny kommunikationschef vid LNU. Hon har tidigare bland annat arbetat som journalist och varit chef för Medieinstitutet FOJO.

– Jag tycker det ska bli väldigt roligt och spännande – och utmanande! Jag hoppas att mina kombinerade erfarenheter från olika verksamheter kan passa där vi står just nu, säger Katarina Ek.

Annons

Hon tillträder formelllt som kommunikationschef den 1 augusti. Linnéuniversitetets kommunikationsavdelning har den senaste tiden letts av tillförordnad kommunikationschef och tillika universitetsdirektören Therése Iveby Gardell.

– Katarina är en erfaren ledare och har en stor erfarenhet av att arbeta med utvecklingsarbeten, inte minst tillsammans med universitetets strategiska partners. Jag är glad att Katarina med sin breda bakgrund nu kommer att arbeta som kommunikationschef, säger Therése Iveby Gardell.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons