Annons
Växjö

Hon lämnar chefstjänst på Växjöföretaget – blir näringslivschef

Lessebo • Publicerad 8 november 2022
Montage från Lessebo kommun. Elisabet Forslund blir ny näringslivschef i Lessebo.
Montage från Lessebo kommun. Elisabet Forslund blir ny näringslivschef i Lessebo.Foto: Pressbild

Efter nästan tre som näringslivschef lämnade Karin Bååth i höstas Lessebo kommun för att bli vd på Drive VXO. Hennes efterträdare som näringslivschef är nu klar och det blir Elisabet Forslund.

Hon har tidigare varit affärsrådgivare och projektledare på Almi Företagspartner och kommer närmast från en roll som marknadschef på Växjöföretaget Greenpipe.

– Jag har med mig erfarenhet från entreprenörskap, tillväxt och internationalisering och hoppas kunna bidra i arbetet med Lessebo kommuns företag, säger Elisabet Forslund i en kommentar.

Elisabet Forslund börjar på Lessebo kommun i december och får i uppgift att föra kommunens näringslivsstrategi vidare, bygga relationer, vara med i kommunens utvecklingsplaner och koordinera näringslivsfrågorna i kommunens olika verksamheter.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons