Annons
Växjö

Hon leder norska kedjans intåg i Växjö

Växjö • Publicerad 3 augusti 2023
Jessica Sandberg Ekenkrantz varuhuschef Mediamarkt.
Jessica Sandberg Ekenkrantz varuhuschef Mediamarkt.Foto: Johan Persson

I och med att juli övergår i augusti så gör den norskägda elektronikkedjan Power sitt intåg i Sverige. Power tar över Mediamarkts 29 varuhus i Sverige. I Växjö är det Jessica Sandberg Ekenkrantz som står vid rodret i egenskap av varuhuschef.

Växjövaruhuset som har närmare 40 anställda.

Annons

– Power tar över alla medarbetare och så vidare. Så för oss som jobbar här så är det business as usual för tillfället, säger Jessica Sandberg Ekenkrantz till Smålandsposten.

Däremot blir det en hel del förändringar i själva verksamheten. Varuhusen ska skyltas om och integreras i Powers system. Enligt Jessica Sandberg Ekenkratz har Power ett bredare och djupare utbud inom flera kategorier, bland annat vitvaror och datorkomponenter.

– Vi siktar på att få en otrolig kundupplevelse. Det kommer att bli en otroligt spännande höst här.

Det norska moderbolaget Power International redovisade 2021 en omsättning på motsvarande drygt 14 miljarder kronor. Mediamarkt i Sverige hade senaste räkenskapsåret drygt fem miljarder i omsättning.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons