Annons
Växjö

Hugo vill vara en förebild och förverkliga drömmar

Växjö • Publicerad 21 januari 2023
Hugo Gustafsson satsar på coaching och sociala medier. Nu vill han förverkliga drömmar i USA.
Hugo Gustafsson satsar på coaching och sociala medier. Nu vill han förverkliga drömmar i USA.Foto: Privat

Hugo Gustafsson vill vara den bästa möjliga förebilden för sina följare på sociala medier där flera tusen följer hans vardag. I veckan åkte han till USA för att förverkliga sina drömmar.

– Jag vill visa upp både upp- och nedgångar, säger 26-åringen.

Annons

26-åringen är ursprungligen från Åseda men bor numera i Växjö. Han arbetar med coaching och sociala medier, både med Instagram och Youtube där flera tusen följer hans vardag. Hugo Gustafsson är en före detta elitidrottare inom motocross och enduro som sedan 2018 har fokuserat mer på att hjälpa andra.

– Jag har de senaste åren jobbat mer och mer med sociala medier och coaching. Det växer och jag satsar på det med målet att göra det på bästa sättet. Jag försöker vara den bästa möjliga förebilden för mina följare. På sociala medier är det oftast en fejkad bild av verkligheten som visas upp men jag vill visa det riktiga livet och vad som faktiskt händer. Många har en bild av att alla är så lyckliga och att alla har det så jävla bra. Men oavsett hur framgångsrik du är kan du innerst inne vara misär.

I veckan flyttade Hugo Gustafsson till USA där han ska hjälpa en nära vän med coaching och sociala medier. Han ska också satsa på sina egna sociala medier.

Hugo ska till en början vara i USA i en månad för att testa om det funkar, både med sitt jobb och ekonomiskt.

– Jag har mycket att ge här i Sverige och det här är mitt hem. Jag vill ha kvar Växjö som min bas men USA har varit en dröm. Många i Sverige drömmer om mycket men gör inte något åt det. Man måste ta alla möjligheter man får. Oavsett om det känns svårt kommer man inte ångra sig och det kan öppna upp för nya möjligheter.

Hugo Gustafsson är en före detta elitförare i motocross och enduro.
Hugo Gustafsson är en före detta elitförare i motocross och enduro.Foto: Teo Wagesson
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons