Annons
Växjö

Husföretaget satsar i Växjö: ”Blir ett nav”

Växjö • Publicerad 3 juni 2023 • Uppdaterad 13 juni 2023
Daniel Sjöberg (t.v) är ny ska arbeta med säljsupport på det nya kontoret och Sofia Mårdh (t.h.) är Willa Nordics projektledare i regionen.
Daniel Sjöberg (t.v) är ny ska arbeta med säljsupport på det nya kontoret och Sofia Mårdh (t.h.) är Willa Nordics projektledare i regionen.Foto: Nina_Moller

Willa Nordic AB har sitt säte i Stockaryd och specialiserar sig på att bygga hus med hög designgrad. Sedan 1989 har de genomfört projekt i såväl Sverige som Norge, Danmark, Finland, Island, Tyskland och Nederländerna.

Nu fortsätter företaget att expandera i Kronoberg. De har sedan 2021 haft kontor i Växjö men nu har de nyanställt och flyttat till ett kontor som ligger på Framtidsvägen.

Annons

– Vårt nya kontor på Framtidsvägen 10 i Växjö blir ett nav för både kunden och projektarbetena i hela sydöstra Sverige. Eftersom vi erbjuder helt unika lösningar och utformningar så känns det riktigt positivt att det nu finns möjlighet att exponera mycket mer material från våra många leverantörer i denna inspirerande miljö, säger Sofia Mårdh, säljare och projektledare i regionen.

Klas Fridsäll, VD på Willa Nordic, menar att öppnandet av det nya kontoret är en satsning på framtiden för att vara förberedda på när marknaden växer.

– Kronoberg och sydöstra Sverige är en expansiv marknad med många unika tomtlägen, där arkitektritade hus anpassade efter tomten och kundens önskemål efterfrågas.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons