Annons
Växjö

Ica maxi sänker priserna på 15 000 varor

Växjö • Publicerad 15 april 2023
Johan Herdeby, vice handlare på Ica maxi.
Johan Herdeby, vice handlare på Ica maxi.Foto: Lena Gunnarsson

I ett pressmeddelande som kom under fredagseftermiddagen kungjorde Ica maxi i Växjö att de sänker priserna på cirka 15 000 av sina varor.

De menar att prissänkningarna har möjliggjorts genom att de de senaste åren investerat i energieffektivare lösningar i allt från kylar och frysar till ventilation, värme och belysning.

Annons

– Vi har under vintern genomgått ett stålbad där vi genomlyst samtliga kostnader och kunnat göra en hel del besparingar för att finansiera denna satsning, berättar Johan Herdeby, Vice Handlare på Maxi i Växjö i ett pressmeddelande.

Sänkningen är en av de största i butikens 50-åriga historia. Vissa varor kommer att sänkas med några procent medan adra varor sänks med 25 procent. Prissänkningen genomfördes under fredagen.

– När vi nu sänker priserna på bred front så är det helheten som kommer göra den stora skillnaden, inte storleken på varje enskild prissänkning, säger Johan Herdeby.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons