GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingen ännu gripen för mordet på Teleborg

Tidigt på onsdagen hade polisen inte gripit någon person för mordet på Teleborg i Växjö. Under hela natten har ett omfattande polisarbete pågått.
Växjö • Publicerad onsdag 06:59

– Vi har under natten jobbat intensivt med utredningen. En mängd olika åtgärder har genomförts. Vi fortsätter med detta arbete nu på morgonen och under dagen, säger Robert Loeffel vid polisen i Region Syd till Smålandsposten.

Polisen har bland annat sökt med en specialsökhund i området runt brottsplatsen. Det har också gjorts en brottsplatsundersökning av kriminaltekniker.

Smålandsposten liverapporterar om mordet via länken nedan.

Specialsökhundar har använts i anslutning till brottsplatsen på Teleborg i Växjö.
Specialsökhundar har använts i anslutning till brottsplatsen på Teleborg i Växjö.Foto: Carl Carlert
Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.