Annons
Växjö

Insamlingsevent arrangeras vid Strandbjörket

Växjö • Publicerad 13 maj 2022
Foto: Urban Nilsson

På lördag, den 14 maj, arrangeras Gå för livet som är ett arrangemang från Walk4Lifes team i Växjö. Evenemanget utgår från Strandbjörket och vem som helst kan delta genom att gå och stötta insamlingen till förmån för Hjärtebarnsfonden.

– Walk4life är en lysande idé som ligger helt rätt i tiden. Det märker vi på det stora intresse som finns för att vara med i vårt team. Nu drar vi igång insamlingen i kampen mot medfödda hjärtfel hos barn, ungdomar och vuxna. Samtidigt som vi bygger laget genom att träna, träffas och peppa varandra inför vandringen utmed den spanska pilgrimsleden i september nästa år, säger Tobias Gustavsson Ekenfelt som leder Team Växjö.

Annons

Laget har som mål att samla ihop 250 000 kronor.

Hjärtebarnsfonden är en riksomfattande, oberoende intresseorganisation som arbetar för att ge röst åt barnen som föds med fel på sina hjärtan och deras familjer och därmed synliggöra och förbättra deras livssituation.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons