Annons
Växjö

Internationella framgångar för Växjöfotografen

Växjö • Publicerad 10 mars 2022
Martina Wärenfeldt
Martina WärenfeldtFoto: Lotta Eliasson

Förra veckan arrangeras WPPI The Annual Competition av Wedding & Portrait Photographers International. Det är en internationell fototävling för porträtt- och bröllopsfotografer med tävlande från hela världen. De får sina verk bedömda utifrån utskrifter, vilket också innebär att det ställs höga krav på bildernas redigering och hur de har skrivits ut.

Växjöfotografen Martina Wärenfeldt har tävlat i flera år och fått fina utmärkelser. I år fick hon fyra topp tre-placeringar.

Annons

Hon kom tvåa och trea i gravidfoto, tvåa i boudoirkategorin och trea i kategorin individual.

”Att vinna dessa troféer och få mitt arbete uppmärksammat och så uppskattat av de bästa o branschen är en otrolig ära men det som gör mig genuint lycklig är mötena med människor. Så många otroligt talangfulla fotografer med personligheter av guld. Många har nu blivit riktigt nära vänner och jag är hemkommen med ett fullt hjärta”, skriver Martina Wärenfeldt på Facebook.

Här saknas innehåll

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons