Annons

Investeringsbolag lämnar börsbolaget i Växjö

Växjö • Publicerad 30 december 2023
Arcoma
ArcomaFoto: Ebba Sund

Det Växjöbaserade börsbolaget Arcoma, som levererar digitala röntgensystem, välkomnar en ny ägarstruktur. Detta efter att det danska investeringsbolaget Sunstone Life Science Ventures avyttrat sitt hela aktieinnehav i bolaget på grund av en omstruktureringsstrategi för sina investeringar.

Nu har en grupp separata investerare, däribland Arcomas huvudägare Linc och styrelseordförande Lars Kvarnhem förvärvat aktierna.

Annons

– Efter att Sunstone Life Science Ventures aviserat sin omstruktureringsstrategi för drygt ett år sedan, är vi nu väldigt nöjda över att denna transaktion slutförts. Trots en relativt utmanande aktiemarknad har intresset för dessa aktier varit stort och detta framhäver Arcomas styrka som en investering och bekräftar förtroendet för vår långsiktiga tillväxtpotential, säger styrelseordförande Lars Kvarnhem.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons